PALVELUT

En suunnittele vain kuvankauniita asuntoja tai yksittäisiä logoja vaan koteja, jotka kestävät jokapäiväistä käyttöä ja konsepteja, jotka sitovat koko yritysmielikuvan eheäksi kokonaisuudeksi. Näissä asioissa autan sinua mielelläni.  

Sisustussuunnittelu

TILOJEN JA TUNNELMIEN LUOMINEN

Kodit ovat asumista ja eloa varten. Väitän, että kuvissa kauniita tiloja osaa luoda kuka tahansa katalogeja selaamalla ja inspiraatiokuvia tutkimalla. Mutta mielestäni kodin tulisi ehdottomasti estetiikan ja visuaalisuuden lisäksi kestää käyttöä ja aikaa vuosiksi eteenpäin. Jokainen koti ja siellä vallitseva tunnelma on aina ainutlaatuinen. Tämän vuoksi ei ole olemassa yhtä tai kahta oikeaa ratkaisua, vaan lopputulos syntyy paitsi asukkaiden mieltymyksiä, myös rakennuksen aikakautta, tyyliä ja sen yksityiskohtia kunnioittaen. 

Vastuullisuus ja kierrätys ovat asioita, joista keskustelen erittäin mielelläni suunnitteluprojektin aikana.

Palvelumuotoilu

KONSEPTOINTI JA VISUAALINEN IDENTITEETTI

Sinulla saattaa olla erinomainen liikeidea ja koko paletti kunnossa starttia varten. Yrityksesi kaipaa kuitenkin oman tunnistettavan ilmeen, joka puhuttelisi juuri sinun kohderyhmääsi ja potentiaalisia asiakkaitasi? 

Yrityksen, tuotteiden tai palveluiden konseptointi kannattaa kuitenkin aloittaa jostakin aivan muusta kuin yksittäisen logon suunnittelusta. Yrityksen mielikuva pitäisi jatkua alusta loppuun saakka tasaisena. Ja tottakai - logo on yksi tunnistettavista asioista, mutta logosta mieleen piirtyvä mielikuva pitäisi saada jatkumaan myös esimerkiksi myymälän tunnelmassa, viestinnässä, esitteiden ilmeessä tai vaikkapa sosiaalisen median kanavissa samanlaisena. Näin muistijälki juuri sinun yrityksestäsi ja tuotteestasi on vahvempi.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Toteutan yritysilmeen mukaisia stailauksia ja kuvauksia yhteistyössä ammattikuvaajan kanssa. 

Mietitkö millainen olen suunnittelijana ja kohtaako ajatusmaailmamme? 

Esimerkkihintoja

Jokainen asiakasprojekti hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Alta näet muutamia esimerkkihintoja töille. Voit kutsua minut tarjouskäynnille koska vain tai laittaa sähköpostilla ajatuksiasi ja toiveitasi, niin jutellaan yhdessä siitä, kuinka laajalle kokonaisuudelle sinulla on tarvetta ja miten voisin olla avuksi.

Sisustuskonsultaatio

Keskustelua, ideoita ja vinkkejä joko asiakkaan kotona tai vaikkapa ostosreissulla, jossa valitaan yhdessä sopivia tekstiileitä ja/tai kalusteita kotiin. Asiakkaalla on mahdollista tehdä tapaamisen aikana muistiinpanoja ja kysyä mielen päällä olevia kysymyksiä. Konsultaatiosta ei toteuteta kirjallista yhteenvetoa asiakkaalle. Kesto: 2-3 tuntia. 

alk.365€ 

sis. alv 24%

Uuden omakotitalon pintamateriaalien ja värien suunnittelu

Vaikka olisit rakentamassa avaimet käteen omakotitaloa, tulee sinun silti tehdä rakennusprojektin aikana lukuisia valintoja myös itse. Ammattitaitoinen suunnittelija auttaa kokonaisuuden hahmottamisessa ja kertoo sinulle eri materiaalien ominaisuuksista. Asiakkaalle toimitetaan tapaamisten jälkeen yhteenveto valituista väreistä ja materiaaleista huonekorttien muodossa.

alk1550€

sis. alv 24%

Visuaalinen ilme uudelle yritykselle

Olitpa sitten starttaamassa uutta yritystä tai uudistamassa jo olemassaolevan yrityksen visuaalista ilmettä, autan sinua mielelläni. Visuaalinen identiteetti rakentuu vähintään seuraavista asioista: yrityksen värimaailma, logo, fontit, mahdolliset kuvakkeet ja logon väriversiot. Lisäksi voit tilata ilmeeseen sopivat käyntikortit ja graafiset aineistot omien tarpeiden mukaan. Toteutan myös kokonaisvaltaisen ja yritysilmeen mukaisen konseptin luomisen toimitilojen suunnittelusta ja www-sivujen ilmeestä alkaen, kysy tarjous sähköpostitse.

alk. 790€

sis. alv 24%

Laaja sisustussuunnittelu 

Rakennatpa uutta kotia tai remontoit vanhaa, ammattilainen osaa auttaa sinua valinnoissa ja tilojen optimaalisessa käytössä. Kokonaisvaltaiseen sisustussuunnitteluun kuuluu mm. materiaalien, värien, kalusteiden ja tekstiilien suunnittelu. Laaja suunnittelupaketti pitää sisällään joko pohjapiirrokset tai tarvittaessa myös 3D-mallinnokset uudistettavista tiloista. Etenkin remonttikohteissa mallinnoskuvilla saadaan helposti hahmotettua tilan mahdollisuuksia ja valintojen vaikutusta tunnelman luomiseen. 

alk. 2900€

sis. alv 24%

Tuntihinta

Yksittäiset pienet työt laskutetaan aina tuntiperusteisesti. 

78

sis. alv 24%